Céges weboldal készítés

Céges honlapot szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Minden, olyan vállalkozás, aminek nincs weboldala értékes ügyfelektől esik el nap, mint nap. Ha nem cselekszik, akkor lemarad!

weboldal készítés árajánlat kérés

Miért fontos, hogy cégének legyen weblapja?

Manapság a legtöbb üzlet és vállalkozás megjelenik az interneten, akár márkát épít, akár tevékenységére helyezi a hangsúlyt. Egy jól felépített céges weboldal bizalmat ébreszt a látogatóban, és jóval nagyobb valósznűséggel lesz belőle ügyfél, vásárló. Egy weboldalra úgy kell gondolni mint egy 24 órás, non-stop üzleti kirakat, ahol a vevők a mindíg elérhetik és megtalálhatják a cégét. Ma már alapelvárás minden vállalkozással szemben, hogy rendelkezzen saját honlappal. Ha nem cselekszik, akkor lemarad a versenytársai mellett.

Profi, mobilbarát céges honlapok megfizethető áron!

Hívjon Most:

céges weboldal készítés
Céges weboldal készítés

Új céges weboldal készítés

Nincs még cégének weboldala? Az egyszerű bemutatkozó honlapoktól kezdve, egész az online áruházakon át szinte mindent megoldunk, így korszerű online jelenlétet teremtünk Önnek és vállalkozásának. Keressen minket, és mondja el, hogy milyen weblapot szeretne!

Céges weboldal felújítás

Céges weboldal felújítás

Már van weblapja, de úgy érzi, vagy olyan visszajelzéseket kap a látogatóitól, hogy elavult? Esetleg nem jól jelenik meg mobilon, tableten? Vagy nincs megelégedve az oldala kinézetével, szerkezetével vagy tartalmával? Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk felújatani a weboldalát a mai kornak megfelelően!

Céges weboldal karbantartás

Céges weboldal karbantartás

Van már weboldala? Szeretné ha folyamatosan, hibáktól mentesen és biztonságosan működne? Nagyon sok WordPress weboldallal dolgoztunk már és dolgozunk jelenleg is. Bízza ránk az oldalának a kezelését, és Önnek csak az üzletre kell koncentrálnia. Nézze meg mit nyújthatunk Önnek!

CÉGES WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

 • Mobilbarát:  Reszponzív, minden eszközön és felbontásban tökéletesen megjelenő weblapot készítünk Önnek.
 • Egyedi megjelenés: Mondja el honlapjára vonatkozó elképzeléseit és közösen megvalósítjuk.
 • Könnyen kezelhető: Saját adminisztrációs felületet kap, így könnyedén tudja oldalának a tartalmát változtatni az aktulitásoknak megfelelően bármikor, és bárhonnan.
 • Korlátlan oldal: Ön határozza meg és dönti el, hogy hány aloldalra van szüksége. Mi annyit készítünk ahányat Ön szeretne.
 • Blog: Minden általunk készített weboldal rendelkezik blog funciókkal, így könnyedén oszthatja meg gondolatait, szakmai tapasztalatait, híreit látogatóival.
 • Kapcsolati űrlap: Létfontosságú hogy ügyfelei elérjék Önt, vagy fel tudják venni a kapcsolatot a cégével. Akár minden oldalhoz, szolgáltatáshoz és termékhez tartozhat saját egyedi űrlap.
 • Képek, videók, galériák feltöltése: Egyszerűen lehet új képeket, videókat és galériákat feltölteni és megjeleníteni az oldalon.
 • Letölthető tartalmak: PDF, és más egyéb dokumentumot feltölthet az oldalára, amit az oldal látogatói letölthetnek. Legyenek ezek termék katalógusok, táblázatok vagy leírások.
 • GDPR kompatibilis weboldal: Beállítjuk a technikai hátteret, Önnek csak a dokumentumokat kell biztosítania.
 • Gyors oldal betöltés: Minden általunk készített weboldal sebességét optimalizáljuk.
 • További bővíthetőségi lehetőségek: Oldalát bármikor tovább tudjuk bővíteni: Hírlevél rendszer, webáruház, többnyelvűsítés, kilépés előtt felugró ablak (pop-up), Facebook, Twitter és más  megosztási lehetőségek, google térkép, fórum, online chat lehetőség, és még megszámlálhatatlan egyéb funkcióval.

Írja meg nekünk, hogy milyen oldalt szeretne!

Szeretne egy sikeres céges weboldalt?

Kérjen most egy díjmentes kötelezettségtől mentes árajánlatot!

weboldal készítés árajánlat

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!