WordPress weboldal karbantartás

Nem szeretné, hogy a versenytársai lehagynák? Szeretné elkerülni az üzemkiesést és a vele járó pénzveszteségeket? Szeretné növelni oldala biztonságát?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk! Profi WordPress weboldal karbantartás, az Ön igényeire szabva.

weboldal készítés árajánlat kérés

Miért fontos, hogy karbantartsa weboldalát?

A legtöbb weblap tulajdonos azt gondolja, hogy miután elkészült az oldala, akkor utána már semmi dolga nincs többé, de ez nem igaz. Egy weboldalt karban kell tartani, felügyelni kell a működését és mindig új tartalommal kell ellátni. Ezenkívül védenie kell a honlapját a támadókkal szemben, hiszen nincs annál rosszabb, ha feltörik az oldalát, és minden eddigi pénze és munkája oda van, mert eltűnik az oldala teljes tartalma.

Zökkenőmentes működés, biztonságos és védett weboldal.

Hívjon Most:

wordpress weboldal karbantartás

Rendszeres frissítés

Folyamatosan jelennek meg újabb és újabb biztonsági frissítések a WordPresshez, ezért nagyon fontos a folyamatos frissítés, hiszen, ha nem frissítjük az oldalunk WordPress motorját, bővítményeit és sablonjait, akkor könnyen a támadók célkeresztjében lehet az oldalunk.

Biztonsági mentések

Fontos, hogy rendszeresen végezzünk biztonsági mentést az oldalunkról, így bármikor probléma történik, feltörik az oldalunkat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy minimalizáljuk az elvesztett tartalom és adatok mennyiségét.
l

Tartalomszerkesztés

Nincs bizalomgerjesztőbb egy látogató számára, ha az általa látogatott oldal folyamatosan fejlődik és újabbnál-újabb tartalmakat oszt meg. Ha nem akar lemaradni a versenytársai mellett, akkor fontos, hogy folyamatosan fejlessze az oldala tartalmát.

Rendelkezésre állás

Az Ön által igénybe vett karbantartási csomagnak megfelelően rendelkezésérre állunk telefonon és e-mailben, ezzel segítve oldala zökkenőmentes működését.
s

Felügyelet és riasztás

Az Ön által választott csomagnak megfelelően folyamatosan monitorozzuk és ellenőrizzük az általunk használt biztonsági és felügyeleti bővítményekkel oldala működését.

Weboldal gyorsítás

A pozitív első benyomás megszerzése nagyon fontos, ezt pedig úgy érheti el a legjobban, ha az oldala megfelelő sebességgel működik. Hiszen, ha az oldala lassú, akkor vásárlókat és látogatókat veszít. Mi biztosítjuk, hogy az oldala megfelelő sebességgel működjön.

WordPress weboldal karbantartás árak

Csomagok minden igényre

Az árak alanyi mentes árak, nincs ÁFA.

Webáruház (WooCommerce) vagy többnyelvű oldal (WPML) esetén + 15 000Ft/óra

HONLAP KARBANTARTÁS DEBRECEN

  • Folyamatos, hibamentes rendelkezésre állást biztosítunk
  • Tudja biztonságban weboldalát a támadókkal szemben
  • Biztonsági mentések, frissítések elvégzése, hogy Ön nyugodtan tudjon aludni
  • Levesszük a válláról a weboldal karbantartásával és felügyeletével járó terhet
  • Biztosítjuk, hogy az oldala mindig naprakész legyen és bevételt termeljen Önnek

Írjon nekünk mi iránt érdeklődik!

Szeretne egy sikeres weboldalt?

Kérjen most egy díjmentes kötelezettségtől mentes árajánlatot!

weboldal készítés árajánlat

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!