Szőke Barna

Ki vagyok én?

Szőke Barna

Weboldal készítő szakember

Sok sok éve tevékenykedem az informatika világában (adatbáziskezelés, programozás, rendszergazda, és hálózatos területeken). Mérnök informatikus diplomám megszerzése után a programozást mélyebben a Debreceni Egyetem kurzusain sajátítottam el. A szakma dinamikus fejlődése miatt az állandó tanulás életem része lett. Több mint tíz éve elsősorban webfejlesztéssel foglalkozom.

Az évek folyamán megismerkedtem számos weboldalkészítési technikával, programnyelvvel (Java, Php, HTML, CSS, JavaScript, stb.), web design trükkökkel, tartalomkezelőkkel (WordPress, Joomla, Drupal).

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szeretteim mindig is támogattak a szakmai kiteljesedében, ezért tudom teljes elhivatottsággal folytatni munkámat, ezért tudok folyamatosan fejlődni, és követni a gyorsan változó trendeket.

Ez a hosszú kísérletezés vezetett ahhoz az elhatározáshoz, hogy akkor nyújthatom a legjobb szolgáltatást ügyfeleimnek, ha specializálódom a legszélesebb körben alkalmazható, modern, mindig naprakész és könnyen használható rendszerre. Így a voksomat a WordPress rendszer mellett tettem le, mert a tapasztalataim, és az ügyfeleim visszajelzései azt mutatják, hogy a WordPress rendszere felel meg leginkább a fent leírt elvárásoknak.

 

Ezt a döntésemet az is alátámasztja, hogy az internet 43%-át WordPress honlapok adják.

Szakmai jártasság

Programozás: Java SE, Php, HTML, CSS, JavaScript
Keretrendszer: Yii2
Tartalomkezelők: WordPress, Joomla
Webshop: WooCommerce, Opencart

  • Szakképzett informatikus vagyok, a folyamatos tanulás része a mindennapjaimnak
  • Nagyon sok különféle igénnyel találkoztam, nyugodtan kérdezhet bármit tőlem
  • Nem adom fel könnyen a dolgokat, addig csinálom, amíg jó nem lesz.
  • Mindig a megoldást keresem, nem a kifogásokat
  • Keressen, hogy bebizonyíthassam a fenti sorokat Önnek!
Eddig csak magamról beszéltem, és Ön joggal teszi föl a kérdést, hogy miért van többesszámban a menüpont címe. A válaszom a következő: Amennyiben az együttműködésünk során bármilyen kérdésben az én szakmai tapasztalatom kevésnek bizonyul, Önnek nem kell aggódnia, mert professzionális szakmai partnerekkel veszem körbe magam (marketing, szövegírás, grafika, keresőoptimalizálás), és tőlünk minden kérdésére megoldást kap.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!