Bemutatkozó honlap cégeknek:

Egy bemutatkozó  weboldal kis- és középvállalkozásoknak megfelelő dizájnnal, keresőoptimalizálási lehetőségekkel, amely mobilbarát, ebben általában van néhány menüpont, (Főoldal, Szolgáltatásaink, Cikkek, Rólunk, Kapcsolat) általában kb. 6 darab, blog lehetőség, egy jó sablon, amivel szépen meg lehet szerkeszteni a tartalmat, biztonsági beállítások. Egy ilyen 50 000 eFt-tól kezdődik.

Webshop:

Komoly webshop-ot szeretne? Ez már kicsit többe kerül. Ez függ a termékek számától, le is kell azokat ugye fényképezni, leírást készíteni hozzá stb., keresőoptimalizálni, karbantartani az áru mennyiségét és még sorolhatnám. Tehát ez egy kicsit más típusa a weblapoknak. Itt folyamatos felügyelet kell, nem állhat le, mert vevőket veszítünk, és rengeteg funkcióval kell rendelkeznie, ami a mai világban éppen trend, és segíti az eladást. Egy ilyen oldal 90 000 Ft.-tól indul, és felfelé tényleg elég magas költségeket is elérhetünk. Ha egy több mint 10 000 ezer terméket tartalmazót szeretnénk, és mondjuk tudjon olyan dolgokat, amitől sok vásárlásunk lesz, az kb 1 millió forint lesz.

Egyszerű webshop, amely tartalmaz néhány terméket. Lássuk csak, ez akkor biztosan fillérekbe fog kerülni, gondolhatnánk. És akkor én feltenném a kérdést: Mit nem kérünk, nem kell keresőoptimalizálni? Nem fontos a biztonság? Nem kell hogy gyors legyen? Itt is kellhet a bankkártyás fizetés. Azt kell belátni, hogy ha egyetlen terméket, vagy 500-at akarunk megjeleníteni, akkor is kell mögé egy teljes értékű weboldal. Nyilván nem fog ugyanannyiba kerülni, mint egy több ezret tartalmazó, de azért a háttér akkor is kell.

Személyes weboldal magáncélokra:

Itt is el kell készíteni egy vázat, ami biztonságos, és könnyen szerkeszthető, de ha más itt nem szükséges, akkor meg lehet úszni 10 000 – 20 000 forintból. De akkor mást nem kértünk bele. Ezt általában azért hozzuk létre, hogy megtanuljuk kezelni, vagy esetleg egy eseményre, esküvőnkre, ingatlanunk eladására stb., és saját magunk szerkesztjük meg.

Ezek az árak nincsenek kőbe vésve, saját tapasztalataim alapján írtam ezeket.

Hasonló cikkek


Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a bejegyzést barátaival!