WordPress webáruház WooCommerce alapon

Webshopot szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és elkészítjük webáruházát!

Sikeres, mobilbarát és modern webshop!

weboldal készítés árajánlat kérés

Miért pont Woocommerce webáruház?

Több mint 3 millió weboldal használja a világon a WooCommerce-t. A webáruházak körülbelül 28%-a erre a platformra épül. Teljesen ingyenes és nyíltforráskodú, azaz könnyedén testreszabható  webáruház megjelenése és funkciói a saját igényeire. Egyszerű a telepítése és a beállítása, így később az oldala elkészülte után is könnyen tudja, majd módosítani a webshopját. Teljesen mobilbarát és reszponzív a bővítmény, így minden eszközön és felbontásban tökéletesen jelenik meg, legyen szó akár mobilról, vagy tabletről.

Profi, reszponzív webáruház készítés megfizethető áron!

Hívjon Most:

WordPress webáruház WooCommerce alapon
Webáruház készítés

Új webáruház készítés

Cégének még nincs webshopja? Vagy éppen most tervezi elindítani új vállalkozását, aminek webáruházra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük álmai, pénztermelő webáruházát az igényei alapján!

Webáruház felújítás

Elavult webáruház felújítása

Már van webshopja, de úgy érzi, hogy elavult? Nem jól jelenik meg mobilon? Vagy csak szimplán nincs megelégedve a webáruház kinézetével és tartalmával? Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk felújítani régi webáruházát, hogy a mai kor igényeinek megfeleljen!

Webáruház karbantartás

Webáruház karbantartás

Van már webáruháza? Szeretné biztonságban tudni a támadokkal szemben, vagy csak egyszerűen szeretné megelőzni az üzemkiesést és a vele járó pénzveszteségeket? Nagyon sok WordPress alapú webáruházzal dolgoztunk már. Bízza ránk webshopjának kezelését, és Ön nyugodtan aludhat.

RESZPONZÍV WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

 • Mobilbarát: Minden eszköz képernyőjén tökéletesen megjelenő webáruház.
 • Fizikai és virtuális termékek: Mind fizikai, mind digitális(letölthető, megtekinthető) termékek árusítására alkalmas webshop.
 • Termékkép galéria: Minden termékhez tartozhat galéria, amit a látogatók megtekinthetnek és nagyíthatnak.
 • Variálható, összetett termékek:  Különböző variációjú termékeket is lehetséges megejelenítetni az oldalán (különböző színű, méretű és árú termékek).
 • Termékkereső: Az általunk készített weboldalak megfelelő keresővel rendelkeznek, amivel az oldal látogatói könnyedén tudnak a termékek között keresni.
 • Tömeg, méret, szállítás típusa beállítható a temrékekhez: Könnyen és egyszerűen rendelhet szállítási információkat a termékekhez.
 • Készletkezelés: Beállíthatja hány darab van a termékbő raktáron, és figyelmeztetést kap, ha kritikus szint alá csökken
 • Hasonló termékek modul: Könnyedén tud a látogatók számára releváns, hasonló termékeket megjeleníteni.
 • Legnépszerűbb termékek modul: A vásárlók által legnépszerűbb termék kiemelésére való lehetőség.
 • Akciós termékek modul: Könnyen tudja kezelni a termékekre voantkozó akciókat.
 • Több szállítási mód: Szállítási módok közötti variálási lehetőség.
 • Vélemények és értékelések kezelése: A vásárlók számára lehetőség van értékelni az oldalon rendelt termékeiket, amiket így könnyedén megjeleníthet és kezelhet.
 • Ingyenes szállítási értékhatár beállítás: Bizonoys összegek felett ingyenes szállítási lehetsőéget tud biztosítani a vásárlóknak. ( pl: 10 000Ft feletti ingyenes házhoz szállítás)
 • Utánvét, előre utalás, bankkártyás fizetési lehetőség: Több fizetési lehetőség is megengedett az általunk használt platformon.
 • Kuponok kezelése: Kuponos akciók kezelésének lehetősége.
 • További bővítési lehetőségek: Többnyelvűsítés, vásárlói regisztráció, vásárlás vendégként, hírlevél rendszerek integrálása, közösségi oldalak integrálása, pontrendszer, felugró ablakok, bannerek, utoljára nézett termékek modul és még sok más egyéb funkció.

Írja meg nekünk, hogy milyen webshopot szeretne!

Szeretne egy sikeres webáruházat?

Kérjen most egy díjmentes kötelezettségtől mentes árajánlatot!

weboldal készítés árajánlat

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!