Weboldal készítés árak

Weboldalt szeretne, de elveszik a rengeteg árajánlat között?

A Weboldal készítés árak eléggé eltérőek lehetnek, ha az alábbiaktól eltérő vagy más, teljesen egyedi elképzelései vannak, saját tervezésű weboldalt szeretne, kattintson ide és kérjen árajánlatot, vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ha már van weboldala:

Nem úgy néz ki ahogy szeretné? Hiányoznak belőle funkciók? Szeretné felújítani? Kérjen ingyenes felmérést! Elemzzük honlapját, és javaslatot adunk fejlesztésére.
w

Ha nincs még weboldala:

A-Z-ig elkészítjük weboldalát, ha nincs domain neve, segítünk kiválasztani, kialakítjuk szerkezetét, feltöltjük tartalmát, és elrendezzük.

Hány forintba kerül egy weboldal elkészítése

Ha nem találja meg amit keres, elérhetőségeink valamelyikén egyeztessük a részleteket!

Mennyibe kerül egy általános weboldal elkészítése?

Egy általános bemutatkozó weboldal készítés ára 189 ezer és 289 ezer forint közé esik. Ha szeretnék megmutatni magukat az interneten, de nincs szükségük extra funkciókra (webshop, fórum stb.) akkor ez a legjobb választás.

Mennyibe kerül egy Webáruház?

Általános funkciókkal ellátott Webáruház készítés ára (WordPress – WooCommerce) előre elkészített modern, mobilbarát honlap dizájnnal kb. 400 ezer forint.

Mennyibe kerül egy Blog weboldal készítés?

Egy blog weboldal készítés ára 4-6 menüponttal WordPress blog motorral 189 ezer és 289 ezer forint közé esik. Ha be szeretné mutatni magát, vagy szakértelmét periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal formájában, akkor ezt a megoldást válassza.

Többféle árképzési konstrukció létezik

Nekünk eddig a legjobban az vált be, ha megpróbáljuk előre meghatározni mekkora terjedelmű, és bonyolultságú lesz a weboldal, így tudjuk a munka mennyiségét megbecsülni, és az árat kialakítani. A leendő weboldal terjedelmét a menüpontok vagy oldalak számával, és azok bonyolultságával, szöveg elrendezés, és más egyéb tartalom, pl. képek, videók stb. feltöltésének mennyiségével, illetve a beépítendő funkcióktól függően, pl. felugró ablak, webáruház, árajánlatkérő űrlap stb. tudjuk meghatározni.

Mi azért ezt az árképzési formát választottuk, hogy Ön könnyebben tudjon eligazodni, akár először készíttet honlapot, vagy akkor is, ha most szeretné leváltani régi weboldalát. Ez egy általános árajánlat weboldal készítésre, hogy könnyebben összehasonlíthassa a kapott ajánlatokat.

Amennyiben Önnek más elképzelése van, mi nyitottak vagyunk, ilyen esetben is keressen minket bizalommal!

 

Mi azt szeretnénk, hogy a honlap készítés végén elégedett legyen az árral és velünk.

*A weboldal terjedelmét korábbi tapasztalataink alapján határoztuk meg, a számok és funkciók nincsenek kőbe vésve, keressen minket, és igényeinek megfelelően díjmentesen egyedileg állítjuk össze Önnek ajánlatunkat, és úgy alakítjuk ki honlapját, ahogy Ön megálmodta.

Ha korrekt és megbízható webes szakembert keres, akkor jó helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot és készítsük el együtt weboldalát.

Ízelítő néhány egyedi funkcióból

Korlátlan

Korlátlan számú oldal
Korlátlan tartalom feltöltés
Korlátlan termék feltöltés
Korlátlan támogatási időszak
Későbbi karbantartás
Egyedi árajánlatkérés mezők

Média

Social media integráció
Megosztás Facebookon, Twitteren
Portfólió
Fotó galéria
Videó galéria
Slide show
Egyoldalas kivitel
Fórum

Webáruház

Többnyelvűsítés
Hasonló bejegyzések
Kapcsolódó bejegyzések
Hírlevél beillesztés
Kilépés előtt felbukkanó ablak
Élő chat ügyfélszolgálathoz
U

Kereőoptimalizáshoz

Google Analytics beállítás (látogatottsági statisztikák)

Google Cégem beállítás (Térképes találatokhoz)

Google Search Console beállítás (webmester felület)

PRÓBÁLJA KI 14 NAPIG INGYEN!

Kiválaszthatja melyik csomagot telepítsük, ha egyedi igénye van, a csomagok között is lehet egyik elemet a másikba átteni, kivenni, hozzáadni, mivel a WordPress annyira rugalmas hogy a kombinációk száma szinte végtelen, sőt később is bővíthető bármikor bármivel leállás nélkül.

Mi alapján válasszunk csomagot?

Magánszemélyek és cégek valamint kis- és középvállalkozások számára is elérhetőek szolgáltatásaink, és megfelelnek a mai kor követelményeinek. Érdemes az alapján választani, hogy milyen célra fogjuk használni, kellene egy alap weboldal bemutatkozó tartalommal, illetve vevőszerzésre és profitnövelésre esetleg csak szeretnénk megtanulni a használatát (ha tanulni szeretne róla, kattinson ide). Fontos figyelembe venni, hogy mennyi információt szeretnénk közvetíteni weboldalunkon, és milyen elemekkel szeretnénk feltölteni, képek, galériák, szövegek, videók stb., így van egy kiindulási alap a választáshoz. Aki csak kevés tartalmat szeretne közvetíteni, de szeretne mégis minőségi megjelenést, annak az ALAP csomagot ajánljuk, aki már kicsit több szöveget töltene fel, pl. szakmai szövegeket, árajánlatkéréseket, galériát stb, akkor már érdemes a NORMÁL, aki pedig profi modern weboldalt szeretne, teljesen egyedire megtervezett megjelenéssel, annak érdemes a BŐVÍTETT csomagot választani.

Ha még nem tudja pontosan mit szeretne, de szüksége van honlapra, választhat először a kisebb csomagokból, hiszen könnyedén bármikor bővíthető honlapokat készítünk, amelyek elég rugalmasak ahhoz, hogy egy egyszerű bemutatkozó oldalból egy komoly egyedi modern honlapot készítsünk Önnek.

Beszéljünk róla!

Igényfelmérés, tanácsadás, mielőtt az weboldalkészítés elkezdődik akár online is!

Személyesen is, de akár online kapcsolaton keresztül is (ez lehet Skype, TeamViewer, Facebook). Átbeszéljük milyen weboldalt szeretne, mit szeretne elérni vele.

MÉG BIZONYTALAN?

Nem tudja pontosan mire van szüksége? Segítünk!

Nálunk fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb weboldal készítéssel kapcsolatos szolgáltatásokat, legyen az új weboldal készítés, weboldal felújítás, vagy WordPress weboldal bővítés, illetve egy kész weboldal használatának elsajátítása.

Figyelem! Alapvető keresőoptimalizálási, és marketing tippek!

 

Felár nélkül minden elkészített, és átadott weboldalunkhoz alapvető keresőoptimalizálási, és marketing tanácsokat adunk, hiszen nem elég elkészíteni egy honlapot, azt meg is kell találniuk a látogatóknak. De a jó pozíció nem garancia semmire sem, nem elég, ha csak megtalálják az oldalunkat, ott is kell tartani a leendő ügyfeleinket. Mindenképpen érdemes ismerni legalább alapokat, nehogy az ellenkező hatást érjük el, mint amit szeretnénk kommunikálni a weboldalt felkeresők irányában.

Nemcsak új, hanem már működő WordPress weboldalakhoz is rendelhetőek a következő szolgáltatások

A lista nem teljes, tapasztalataink alapján tudjuk, hogy nagyon sok más kérdés, kérés merülhet fel egy weboldal készítése során.

Keressen minket bizalommal, egyedi igényeire is kínálunk megoldást.

Weboldal felújítás ár

4-6 menüpont esetén 139 000 Ft+ÁFA-tól

Elavult? Hibákat ír ki? Nem jól jelenik meg a tartalom? Frissítjük, kijavítjuk, elrendezzük, mobilbaráttá tesszük.

(További oldalak esetén + 30 000Ft-tól / oldal)

Weboldal bővítés új funkciókkal

Új funkció: 45 000 Ft+ÁFA-tól

Szeretne webshopot, hírlevélküldő rendszert, egyedi árajánlatkérő oldalt, vagy valami más új funkciót? Keressen bátran, és beállítjuk Önnek a kívánt új funkciót.

Bővítmények
 • Hírlevélküldő modul beépítése: 45 000 Ft
 • Videó- és kép galéria: 30 000 Ft
 • Felugró ablak modul: 45 000 Ft
 • Eseménynaptár: 60 000 Ft
 • Adatlap, űrlap: 30 000 Ft
 • Webáruház (WooCommerce): 150 000 Ft
 • Többnyelvű weboldal (WPML megújítást nem igénylő örökös licensszel): 90 000 Ft
  – egy plusz nyelv beállítása: 45 000 Ft
  – további nyelvek: 30 000 Ft
Technikai szolgálatások
 • Mentés visszaállítás:
  – adatbázis: 30 000 Ft
  – tartalom (Xml): 30 000 Ft
  – teljes: 60 000 Ft
 • Technikai karbantartás:
  – egyszeri: 60 000 Ft
  – rendszeres: 12.000-tól/óra
 • Teljes honlap költöztetés
  – konfigurálással együtt: 150 000-tól
Dizájn
 • Fogadó oldal (landing page) 80 000 Ft
 • Egyedi dizájn készítés: 120 000 Ft-tól
 • Egyedi logo tervezés: 45 000 Ft-tól/db
 • Egyedi banner tervezés: 45 000 Ft-tól/db
 • Képszerkesztés: 5 000 Ft/db
 • Html vagy css kód optimalizálás(validálás): 45 000 Ft/oldal

Mit tartalmaz az összeg?

 • Mobilbarát mai modern megjelenés
 • Saját maga szerkesztheti a tartalmat, nem kell várnia a programozóra
 • Keresőbarát felépítés, így könnyedén előrekerülhet a Google kereőben
 • Egy kapcsolat oldal, itt írhatnak majd Önnek ügyfelei, melyet beállítok Önnek
 • Blog modul, mely megjeleníti szakmai írásait, ezzel növelheti a látogatói bizalmát
 • Közösségi modul, like, megosztási lehetőségek
 • Képeket, és képgalériákat illeszthet be korlátlan mennyiségben
 • Videókat ágyazhat be weboldalán bárhová

Ha kéri minden funkciót megmutatok amire kíváncsi, megtanítom a weboldal használatára, hogy Ön vagy munkatársa bármikor szerkeszthesse

Minden weboldal készítésének díjában benne van 60 perc általános támogatás, ez történhet személyesen, skype-on, e-mailben, illetve telefonon. A weboldal telepítésére ez nem vonatkozik.

Weboldal készítés határidőre

Mennyi idő alatt készül el?

 • 1-2 hét alatt elkészítjük Önnek az új weboldalát, elmagyarázom mi hogy működik, és utána Ön vagy munkatársa is bárhonnan, bármikor szerkesztheti a tartalmat, feltöltheti a képeit, videóit, szakmai cikkeket írhat, szolgáltatás és termékoldalakat hozhat létre.
 • Van lehetőség arra is, amennyiben sürgős, 3 nap alatt készítek Önnek egy vadonatúj bemutatkozó weboldalt, ehhez szükséges egy domain név, ami az internetes címe lesz az Ön weboldalának.

Hogy fog kinézni?

 • Akár úgy ahogy ez az oldal, de nagyon sokféle variációban el lehet majd készíteni, szerkesztőfelületén gyerekjáték a tartalom minőségi összeállítása.
 • Nem kell programozói tudás hozzá, ha ön használt már szövegszerkesztőt, akkor ezzel is menni fog, segítek ha elakad valahol.
 • Mobilbarát és böngészőfüggetlen lesz, ami azt jelenti, hogy minden készüléken jól fog megjelenni.
Weboldal készítés böngészőfüggetlen

MIT IS KAPOK ÉN EZÉRT?

Kész megoldás

Egy kész rendszert telepítünk, amelybe már csak a tartalmat kell feltölteni, elvégzünk minden alapbeállítást
U

Keresőoptimalizálás

A weboldal alkalmas keresőoptimalizálásra, segítséget ad, hogy a legjobb, optimalizált tartalmat készítse el

Bővíthető

Szeretné később bővíteni egy webáruházzal, felugró ablakokkal, vagy bármi mással? Rengeteg kész modul áll rendelkezésre (Jelenleg 48658).
l

Ön is szerkesztheti

Lehetősége van kép- videóbeágyazásra, szövegformázásra a tartalmat Ön, vagy munkatárai is bármikor feltölthetik, módosíthatják, törölhetik.

Mire figyeljen oda, ha a weboldal készítési árakat hasonlítja össze?

 • Van-e karbantartás, ingyenes, vagy feláras? Mi nem csak egyszeri szolgáltatást nyújtunk, ügyfeleinkkel hosszú távra tervezünk, vállaljuk honlapja karbantartását, ha nem tud, vagy nem szeretne vele foglalkozni, nálunk van egy minimális díja, viszont így biztonságban tudhatja weboldalát.
 • Megtanulható, vagy mindig szólni kell a fejlesztő cégnek? Mi igyekszünk minél több és felhasználóbarátabb funkcióval ellátni a kész honlapot, hogy Ön bármikor tudja módosítani, és erre meg is tudjuk tanítani!
 • Mi történik miután kész lesz? Nem hagyjuk magára, bármikor fordulhat hozzánk bizalommal, akár módosítani, akár bővíteni szeretné weboldalát.
 • Látogatóbarát az oldal kialakítása? A weboldal készítés folyamatában megkülönböztetett figyelmet biztosítunk a látogatók kényelmére, és ez közvetett módon a Google helyezési rangsorban is előnyt jelent.
 • Mobilbarát? Minden weboldalunk mobilbarát, és a közösségi oldalakkal is kapcsolatot tud létesíteni.
 • Keresőbarát? Egy profi weboldal készítés során alapvető követelmény, hogy tartalmazzon olyan lehetőségeket, amely segíti a keresési listán minél jobb helyen tartózkodjon, a keresőbarát URL, a keresőszavas menüpont kialakítás, kulcsszavak beállítása, meta tag beállítások.

Weboldal készítés Debrecen

Ha a weboldal készítésre minket választott:

Nincs más dolga, csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársunk akár 24 órán belül megkezdi a weboldal készítését.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!