Weboldal készítés baratsag.hu Hajdúszoboszló részére

weboldal keszites baratsag hu reszere kezdooldal

A küldetés

Olyan weboldalt kértek tőlünk, melyet megrendelőnk is tud majd kezelni, szerkeszteni, és mivel WordPress-t ismerték, ezzel a sokoldalú rendszerrel készítettük el honlapjukat. A keresőoptimalizálhatóság is szempont volt. Szobák, és szolgáltatások megjelenítése volt a cél, illetve szobafoglalási lehetőség. Blog funkciót is szerettek volna, mindezt több nyelven is elérhetően.

A megoldás

Ezt a honlapot a jól bevált Divi WordPress kettőssel hoztuk létre. A keresőoptimalizálás alapfunkcióit telepítettük ,és beállítottuk. A szobák megjelenését egyedileg készítettük el megrendelőnk kívánsága szerint, a többnyelvűsítés feltételeit megteremtettük, így saját maguk is fel tudják vinni a tartalmakat, és új nyelveket is be tudnak állítani korlátlan mennyiségben. Blog modul gyárilag van megoldásunkban, így azt csak fel kellett tölteni. Remek és jól használható weboldal lett az eredmény, a látogatók könnyedén megtalálják a számukra kínált szolgáltatásokat.

weboldal keszites baratsag hu reszere kapcsolat

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites baratsag hu reszere szobak

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az sikerességet 50%-kal

Mobilra optimalizált

Nagyon fontos szempont volt, hogy minden eszközökön jól jelenjen meg a weboldal, melyet sikeresen teljesítettünk, a weboldal minden eleme mobilon is jól jelenik meg.

Könnyen szerkeszthető

Rendkívül gyorsan, megtanulták használni a WordPress rendszert, korábbi ismereteik is voltak már, és a Divi sablont is, így a weboldal használatát könnyedén elsajátították.

Mai dizájn

Egy korszerű weboldalt kértek, amely színeiben harmonizál a szálloda színeivel, megadták milyen színvillágot szeretnének, mi pedig megvalósítottuk kérésüknek megfelelően.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 91% 91%
  • Konverzió 83% 83%

Az eredmény remek lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Elnézést, nincs hasonló referencia.

Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest