Weboldal készítés febamofem.hu részére

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kezdooldal

A küldetés

Egy webáruház struktúra létrehozása volt a cél, de nem hagyományos értelemben, itt nem az online vásárlás a cél, hanem a termékek bemutatása. A megrendelő kérése volt továbbá az is, hogy tudjon majd létrehozni, karbantartani termékeket. A termékek feltöltését is ránk bízták.

A megoldás

Ezt a honlapot az Woodmart WordPress témával hoztuk létre, melyet átszabtunk megrendelőnk elképzelési alapján, illetve javaslatot is adtunk néhány elem megjelenésére. A termékek feltöltéséhez katalógust kaptunk, melyből a termékeket feldolgoztuk, és a hozzájuk kapott képeket is feltöltöttük. Az eredmény egy letisztult jól használható weboldal lett.

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kapcsolat

Minden apró részlet fontos

Tükrözi cég identitását

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kezdooldal

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Páratlan eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

Rendkívül meghatározó szempont volt, hogy minden eszközön, mobilon is jól jelenjen meg a weboldal, melynek maradéktalanul megfelel a webhely.

Modern szerkesztőfelület

Miután megismerték a WordPress rendszert, a megrendelőnk kezeli a kész honlapot, terméket töltenek fel, illetve a tartalmat is módosítják Önállóan.

Keresőoptimalizálás

Fontos szempont volt a találati listában elfoglalt helye a weboldalnak megmaradjon, ezért segítségül hívtuk a WordPress talán legjobb SEO csomagját, mellyel sikeresen elvégeztük a keresőoptimalizálást sikeresen szerepel a Google találati listájában.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 91% 91%
  • Konverzió 72% 72%
  • Vásárlás 78% 78%

Az eredmény lenyűgöző lett

Minden a szakmai tudásunkat beletettük ebbe a munkába, és szívvel lélekkel készítettük el ezt a webáruházat, az eredményt látva pedig úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest