Weboldal készítés hungarotarg.hu Debrecen részére

weboldal keszites hungarotarg hu reszere kezdooldal

A küldetés

A cégnek volt már weboldala, de sajnos nem úgy működött, ahogy elképzelték, ezért úgy döntött a cég, hogy újat készíttet. A színeket megbeszéltük, a keresőoptimalizálhatóság is fontos szempont volt. Szerették volna megjeleníteni tevékenységüket, és azt, hogy mivel foglalkoznak, milyen termékeik vannak, mindezt egy mai technológiával elkészített modern weboldalon keresztül.

A megoldás

Honlapjukat a Divi WordPress kombinációval hoztuk létre. Folyamatos egyeztetés mellett kezdtük el a közös munkát, amikor elkészült egy része a weboldalnak, megveszéltük, hogy jó lesz-e így, feltöltöttük a termékeket, a szövegeket, melyek a régi weboldalon voltak, illetve amiket szerettek volna megjeleníteni. A kapcsolat menüpontban űrlapot állítottunk be, melyen üzenhetnek a cégnek, illetve térképet, hogy hol találhatóak.

weboldal keszites hungarotarg hu reszere termek

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites hungarotarg hu reszere szolgaltatasok

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra optimalizált

Elsődleges szempont volt, a mobilra optimalizálás, ez ma más egyébként alapkövetelmény, melyet sikeresen beállítottunk, a weboldal teljes egészében mobilbarát lett.

Könnyen szerkeszthető

Rendkívül gyorsan, megtanulták szinte maguktól használni a WordPress rendszert, és a sablont is, ezért a weboldal használatát nem volt szükség betanítani.

Mai megjelenés

A korábbi weboldalhoz képest egy korszerű, a mai kornak megfelelő technológiával készült weboldalt vehettek át megrendelőink.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 93% 93%
  • Konverzió 79% 79%

Az eredmény remek lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites debalu hu reszere hezdooldal
Weboldal készítés debalu.hu Debrecen részére

Weboldal készítés debalu.hu Debrecen részére A küldetés Marketinges szakember által megálmodott weboldal készítésére kértek fel minket. A cél egy cég, melyről a...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest