Weboldal készítés kerekesetterem.hu részére

weboldal keszites mehesz auto kft reszere kezdooldal

A küldetés

Új weboldal készítése volt a feladat, megbízónknak nem volt még korábban honlapja. Az ügyfelünk elsősorban ételek megrendelésre történő szállításával foglalkozik, ezért fontos volt, hogy az oldal könnyen kezelhető és módosítható legyen a hetente változó étlap miatt. Szempont volt továbbá a jó áttekinthetőség, illetve a mobilon való tökéletes megjelenés is.

A megoldás

A honlapot WordPress motort használva, a Divi téma segítségével építettük fel, egyedi megjelenést kapott, melyet úgy alakítottunk ki, hogy megfeleljen ügyfelünknek is, illetve a menüpontokba helyeztük el a legfontosabb információkat, így ha valaki meglátogatja az oldalt, azonnal láthatja mivel is foglalkozik az étterem. Sikerült megoldanunk, hogy az oldalon található étlapot könnyedén lehessen módosítani az aktualitásoknak megfelelően. A szoftver, amivel dolgozunk rendkívül rugalmas, és könnyedén elérhető benne, hogy a weblap minden eszközön jól jelenjen meg. Beállítottunk egy keresőoptimalizálásra alkalmas funkciót is, illetve, hogy gyors legyen a honlap, cache-t is alkalmaztunk.

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kapcsolat

Minden apró részlet fontos

Megjeleníti a vállalkozás főtevékenységeit

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kezdooldal

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Páratlan eredmény

A mobilbarát megjelenés közel 50%-kal növeli az eladásokat

Mobilra optimalizált

Nagyon fontos szempont és feladat volt, hogy mobilon eszközökön is megfelelően jelenjen meg a honlap, hiszen az ügyfelek gyakran mobilon keresztül adják fel a megrendeléseiket az ebédekhez, ennek a feltételnek maradéktalanul eleget tesz a webhely.

Modern szerkesztőfelület

Az oldal WordPress rendszerrel készült, mely könnyen kezelhető, hiszen számtalan dokumentáció és leírás található az interneten a használatáról, a megrendelőnk is könnyen kezelheti, a tartalmat is módosítják Önállóan.

Keresőoptimalizálás

Az ügyfél kérésének megfelelően fontos szempont volt az oldal találati listában elfoglalt helye, ezért segítségül hívtuk a WordPress talán legjobb SEO csomagját, mely alapbeállításokkal is remekül teljesít.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 85% 85%
  • Konverzió 74% 74%
  • Vásárlás 72% 72%

Az eredmény lenyűgöző lett

Minden szakmai tudásunkat beletettük az oldal elkészítésébe, és szívvel lélekkel készítettük el ezt a bemutatkozó weblapot, az eredményt látva pedig úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites martonbiotec com reszere kapcsolat kezdooldal
Weboldal készítés martonbiotec.com részére

Weboldal készítés martonbiotec.com Debrecen részére A küldetés A cél egy többnyelvű honlap kialakítása, amely minden földrészen megfelelő sebességgel töltődik be. A...


weboldal keszites jobbrajztanfolyam hu reszere galeria
Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu részére

Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu Debrecen részére A küldetés Fel kellett újítani a weboldalt, ugyanis a megjelenése és a kezelőfelülete elavult volt, a weboldal...


weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere kezdooldal
Weboldal készítés kozmetikadebrecen.hu Debrecen részére

Weboldal készítés kozmetikadebrecen.hu Debrecen részére A küldetés Szükség volt egy weboldalra, mivel a vállalkozásnak nem volt saját honlapja, a színvilágnak...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest