Weboldal készítés kerekesetterem.hu részére

weboldal keszites mehesz auto kft reszere kezdooldal

A küldetés

Új weboldal készítése volt a feladat, megbízónknak nem volt még korábban honlapja. Az ügyfelünk elsősorban ételek megrendelésre történő szállításával foglalkozik, ezért fontos volt, hogy az oldal könnyen kezelhető és módosítható legyen a hetente változó étlap miatt. Szempont volt továbbá a jó áttekinthetőség, illetve a mobilon való tökéletes megjelenés is.

A megoldás

A honlapot WordPress motort használva, a Divi téma segítségével építettük fel, egyedi megjelenést kapott, melyet úgy alakítottunk ki, hogy megfeleljen ügyfelünknek is, illetve a menüpontokba helyeztük el a legfontosabb információkat, így ha valaki meglátogatja az oldalt, azonnal láthatja mivel is foglalkozik az étterem. Sikerült megoldanunk, hogy az oldalon található étlapot könnyedén lehessen módosítani az aktualitásoknak megfelelően. A szoftver, amivel dolgozunk rendkívül rugalmas, és könnyedén elérhető benne, hogy a weblap minden eszközön jól jelenjen meg. Beállítottunk egy keresőoptimalizálásra alkalmas funkciót is, illetve, hogy gyors legyen a honlap, cache-t is alkalmaztunk.

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kapcsolat

Minden apró részlet fontos

Megjeleníti a vállalkozás főtevékenységeit

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kezdooldal

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Páratlan eredmény

A mobilbarát megjelenés közel 50%-kal növeli az eladásokat

Mobilra optimalizált

Nagyon fontos szempont és feladat volt, hogy mobilon eszközökön is megfelelően jelenjen meg a honlap, hiszen az ügyfelek gyakran mobilon keresztül adják fel a megrendeléseiket az ebédekhez, ennek a feltételnek maradéktalanul eleget tesz a webhely.

Modern szerkesztőfelület

Az oldal WordPress rendszerrel készült, mely könnyen kezelhető, hiszen számtalan dokumentáció és leírás található az interneten a használatáról, a megrendelőnk is könnyen kezelheti, a tartalmat is módosítják Önállóan.

Keresőoptimalizálás

Az ügyfél kérésének megfelelően fontos szempont volt az oldal találati listában elfoglalt helye, ezért segítségül hívtuk a WordPress talán legjobb SEO csomagját, mely alapbeállításokkal is remekül teljesít.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 85% 85%
  • Konverzió 74% 74%
  • Vásárlás 72% 72%

Az eredmény lenyűgöző lett

Minden szakmai tudásunkat beletettük az oldal elkészítésébe, és szívvel lélekkel készítettük el ezt a bemutatkozó weblapot, az eredményt látva pedig úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


weboldal-keszites-meheszauto-kft-reszere-referenciakhoz
Weboldal készítés Méhész-Autó KFT. részére

Weboldal készítés meheszautokft.hu részére A küldetés Új weboldal készítése volt a feladat, ügyfelünknek nem volt korábban honlapja, viszont tevékenységének bemutatása...


weboldal keszites jobbrajztanfolyam hu reszere galeria
Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu részére

Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu Debrecen részére A küldetés Fel kellett újítani a weboldalt, ugyanis a megjelenése és a kezelőfelülete elavult volt, a weboldal...


weboldal keszites szamitogepdoktor hu reszere kezdooldal
Weblap készítés szamitogepdoktor.hu részére

Weboldal készítés szamitogepdoktor.hu Debrecen részére A küldetés Egy bemutatkozó oldalra volt szükség, ahol a szakember be tudja mutatni mivel foglalkozik, milyen...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest