Weboldal készítés meheszautokft.hu részére

weboldal keszites mehesz auto kft reszere kezdooldal

A küldetés

Új weboldal készítése volt a feladat, ügyfelünknek nem volt korábban honlapja, viszont tevékenységének bemutatása jóval egyszerűbb így, mint mindíg elmondani, hogy pontosan mivel is foglalkozik, és hogyan érhető el. Szempont volt a jól áttekinthetőség, illetve a mobilon való tökéletes megjelenés is.

A megoldás

Ezt a honlapot a Divi WordPress témával hoztuk létre, egyedi megjelenést kapott, melyet úgy alakítottunk ki, hogy megfeleljen megrendelőnknek is, illetve a menüpontokba helyeztük el a fő tevékenységeket, így ha valaki meglátogatja az oldalt, azonnal láthatja mivel is foglalkozik a Kft. A szoftver, amivel doglozunk rendkívül rugalmas, és könnyedén elérhető benne, hogy minden eszközön jól megjelenjen a weboldal. Beállítottunk egy keresőoptimalizálásra alkalmas funkciót, illetve, hogy gyors legyen a honlap, cache-t is alkalmaztunk.

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kapcsolat

Minden apró részlet fontos

Megjeleníti a cég tevékenységét

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kezdooldal

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Páratlan eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

Elsődleges szempont volt, hogy mobilon és minden eszközön megfelelően jelenjen meg a honlap, melynek maradéktalanul megfelel a webhely.

Modern szerkesztőfelület

WordPress rendszerrel készült a weblap, melyhez számtalan dokumentáció és leírás található, a megrendelőnk is kezelheti, a tartalmat is módosítják Önállóan.

Keresőoptimalizálás

Szempont volt a találati listában elfoglalt helye a weboldalnak, ezért segítségül hívtuk a WordPress talán legjobb SEO csomagját, mely alapbeállításokkal is remekül teljesít.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 91% 91%
  • Konverzió 72% 72%
  • Vásárlás 78% 78%

Az eredmény lenyűgöző lett

Minden a szakmai tudásunkat beletettük ebbe a munkába, és szívvel lélekkel készítettük el ezt a webáruházat, az eredményt látva pedig úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites wpiskola hu reszere arak
Honlapkészítés wpiskola.hu részére

Weboldal készítés wpiskola.hu Debrecen részére A küldetés Ezt a honlapot is mi üzemeltetjük, WordPress oktatással is foglalkozunk,...


honlapkeszites kerekesetterem hu debrecen reszere fooldal
Honlapkészítés kerekesetterem.hu Debrecen részére

Weboldal készítés kerekesetterem.hu részére A küldetés Új weboldal készítése volt a feladat, megbízónknak nem volt még korábban honlapja. Az ügyfelünk elsősorban ételek...


weboldal keszites szamitogepdoktor hu reszere kezdooldal
Weblap készítés szamitogepdoktor.hu részére

Weboldal készítés szamitogepdoktor.hu Debrecen részére A küldetés Egy bemutatkozó oldalra volt szükség, ahol a szakember be tudja mutatni mivel foglalkozik, milyen...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest