Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu Debrecen részére

weboldal keszites jobbrajztanfolyam hu reszere kezdooldal

A küldetés

Fel kellett újítani a weboldalt, ugyanis a megjelenése és a kezelőfelülete elavult volt, a weboldal szerkesztése nehézségekbe ütközött, egy mai megjelenést szinte lehetetlen volt kivitelezni rajta. A három fő cél a Google helyezés megtartása, az oldal kezelhetőségének javítása, és a látogatók számának növelése volt.

A megoldás

A weboldal WordPress motort kapott, amelynek minden része szerkeszthető, telepítettünk rá egy kész sablont, amely megadta a modern dizájn lehetőségét, majd különféle szerkesztő bővítményekkel a tartalmat könnyen változtathatóvá varázsoltuk. Külön kérés volt, hogy galériákat is hozzunk létre, melynek eleget tettünk. a Google helyezés nem romlott, jelenleg is az elsők között található az oldal köszönhetően a WordPressbe beépített keresőoptimalizálási lehetőségeknek.

weboldal keszites jobbrajztanfolyam hu reszere tanfolyam

Minden apróságra figyeltünk

Tükrözi a cég tevékenységét

weboldal keszites jobbrajztanfolyam hu reszere galeria

%

Arculat újraszerkesztés

%

Dizájn felújítás

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

Fontos szempont volt, hogy minden méretű eszközön, mobilon, táblagépen jól jelenjen meg az oldal, ezt a kitételt is megvalósítottuk.

Modern szerkesztőfelület

Megtanítottuk megrendelőnknek a szerkesztőfelület használatát, így saját maga is szerkesztheti bármikor a teljes tartalmat.

Keresőoptimalizálás

Egy nagyon lényeges szempont a keresőoptimalizálás, hiszen abból van forgalom, ezt a weboldal minden oldalán, és cikkén el lehet külön-külön végezni.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 90% 90%
  • Konverzió 95% 95%
  • Feliratkozók 80% 80%

Az eredmény csodálatos lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere kezdooldal
Weboldal készítés kozmetikadebrecen.hu Debrecen részére

Weboldal készítés kozmetikadebrecen.hu Debrecen részére A küldetés Szükség volt egy weboldalra, mivel a vállalkozásnak nem volt saját honlapja, a színvilágnak...


weboldal-keszites-meheszauto-kft-reszere-referenciakhoz
Weboldal készítés Méhész-Autó KFT. részére

Weboldal készítés meheszautokft.hu részére A küldetés Új weboldal készítése volt a feladat, ügyfelünknek nem volt korábban honlapja, viszont tevékenységének bemutatása...


weboldal keszites martonbiotec com reszere kapcsolat kezdooldal
Weboldal készítés martonbiotec.com részére

Weboldal készítés martonbiotec.com Debrecen részére A küldetés A cél egy többnyelvű honlap kialakítása, amely minden földrészen megfelelő sebességgel töltődik be. A...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest