Weboldal készítés intimorvoslas.hu Debrecen részére

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kezdooldal

A küldetés

Egy WordPresss webáruház létrehozása volt a cél, amelyben intim termékek mellett szakértői tartalomnak is helyet kellett adni. A megrendelő kérése volt továbbá az is, hogy tudjon majd létrehozni, karbantartani termékeket, szakértői cikkeket. Nagyon fontos kritérium volt a weboldal dizájn megvalósítása, illetve feladat volt még felhasználók a webhelyek használatakor biztonságos és privát internetes élményt kaphassanak.

A megoldás

Ezt a honlapot az Avada WordPress témával hoztuk létre, melyet módosítottunk a megrendelő elképzelési alapján. Az adatok integritásáról és bizalmas kezeléséről a HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) egy internetes kommunikációs protokoll gondoskodik. A webáruház WooCommerce plugin használatával működik, ami teljes mértékben megfelelt a megrendelőnek. Az idegen nyelvű szövegeket lefordítottuk. A biztonságról is gondoskodtunk, ezt itt nem írom le, hogy hogyan, de eredményesen tartja távol a nemkívánatos látogatókat. Az eredmény egy remek, magával ragadó hangulatú weboldal lett.

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kapcsolat

Minden apró részlet fontos

Tükrözi cég identitását

weboldal keszites intimorvoslas hu reszere kezdooldal

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Páratlan eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

Fontos szempont volt, hogy mobil eszközökön is jól jelenjen meg a weboldal, melyet sikeresen elvégeztünk azokon az elemen is, melyeket újonnan kellett beépíteni.

Modern szerkesztőfelület

Ismerték a WordPress rendszert, ezért a weboldal használatát nem kellett betanítanunk, a témában kellet segítenünk néhány dologban, de alapvetően a megrendelő kezeli a kész honlapot.

Keresőoptimalizálás

Rendkívül fontos szempont volt a találati listában elfoglalt helye a weboldalnak, ezért segítségül hívtuk a WordPress egyik legjobb SEO csomagját, mellyel sikeresen elvégeztük a keresőoptimalizálást, illetve alapvető ismeretekkel vérteztük fel a honlap tulajdonosát, mellyel sikeresen szerepelhet a Google találati listájában.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 83% 83%
  • Konverzió 72% 72%
  • Vásárlás 59% 59%

Az eredmény pompás lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


Olvasson tovább

Weboldal készítés febamofem.hu részére

Weboldal készítés febamofem.hu részére A küldetés Egy webáruház struktúra létrehozása volt a cél, de nem hagyományos értelemben, itt nem az online vásárlás a cél, hanem...


weboldal-keszites-febamofem-hu-reszere-kezdooldal-1

Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest