Weboldal készítés debalu.hu Debrecen részére

weboldal keszites debalu hu reszere hezdooldal

A küldetés

Marketinges szakember által megálmodott weboldal készítésére kértek fel minket. A cél egy cég, melyről a kezdőoldalon, termékeiről a menüben lévő menüpontokban részletesen lehet olvasni. Egyedi dizájnnal rendelkezik a honlap, mely külön tervezés után került megvalósításra. Egyedi slider is található a weboldalon, itt egy alap slider lett módosítva a menüpontokban látható kinézetre, melynek tartalmát a tulajdonos maga is tudja módosítani, illetve kérés volt, hogy lehessen animálni az elemeket.

A megoldás

Ezt a honlapot is a Divi WordPress témával hoztuk létre, melyet úgy kellett módosítani, hogy a honlap gyors maradjon, ugyanakkor tartalmazzon olyan információkat, melyek elengedhetetlenek a látogató számára, pl, mivel foglalkozik a cég. A mai kornak megfelelő dizájn lett kialakítva. Az eredmény bámulatos lett, szép effektek láthatók, az animációkat a tulajdonos is be tudja állítani, a látogató mindent megtudhat amire kíváncsi, ha mégsem, akkor kapcsolati űrlapon keresztül kérdezhet.

weboldal keszites debalu hu reszere slider

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites debalu hu reszere termekek

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

A feladatok között szerepelt, hogy mobil eszközökön is jól jelenjen meg a weboldal, melyet sikeresen elvégeztünk azokon az elemen is, melyeket újonnan kellett beépíteni.

Modern szerkesztőfelület

Ismerték a WordPress rendszert, és a témát is, ezért a weboldal használatát nem kellett betanítanunk.

Modern dizájn

Fontos szempont volt a honlap elemeinek látványos megjelenése, animálása, melyet a megrendelő elképzelései alapján elvégeztünk.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 95% 95%
  • Konverzió 79% 79%

Az eredmény remek lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites hungarotarg hu reszere termek
Weboldal készítés hungarotarg.hu Debrecen részére

Weboldal készítés hungarotarg.hu Debrecen részére A küldetés A cégnek volt már weboldala, de sajnos nem úgy működött, ahogy elképzelték, ezért úgy döntött a cég, hogy...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest