Weboldal készítés debalu.hu Debrecen részére

weboldal keszites debalu hu reszere hezdooldal

A küldetés

Marketinges szakember által megálmodott weboldal készítésére kértek fel minket. A cél egy cég, melyről a kezdőoldalon, termékeiről a menüben lévő menüpontokban részletesen lehet olvasni. Egyedi dizájnnal rendelkezik a honlap, mely külön tervezés után került megvalósításra. Egyedi slider is található a weboldalon, itt egy alap slider lett módosítva a menüpontokban látható kinézetre, melynek tartalmát a tulajdonos maga is tudja módosítani, illetve kérés volt, hogy lehessen animálni az elemeket.

A megoldás

Ezt a honlapot is a Divi WordPress témával hoztuk létre, melyet úgy kellett módosítani, hogy a honlap gyors maradjon, ugyanakkor tartalmazzon olyan információkat, melyek elengedhetetlenek a látogató számára, pl, mivel foglalkozik a cég. A mai kornak megfelelő dizájn lett kialakítva. Az eredmény bámulatos lett, szép effektek láthatók, az animációkat a tulajdonos is be tudja állítani, a látogató mindent megtudhat amire kíváncsi, ha mégsem, akkor kapcsolati űrlapon keresztül kérdezhet.

weboldal keszites debalu hu reszere slider

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites debalu hu reszere termekek

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

A feladatok között szerepelt, hogy mobil eszközökön is jól jelenjen meg a weboldal, melyet sikeresen elvégeztünk azokon az elemen is, melyeket újonnan kellett beépíteni.

Modern szerkesztőfelület

Ismerték a WordPress rendszert, és a témát is, ezért a weboldal használatát nem kellett betanítanunk.

Modern dizájn

Fontos szempont volt a honlap elemeinek látványos megjelenése, animálása, melyet a megrendelő elképzelései alapján elvégeztünk.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 95% 95%
  • Konverzió 79% 79%

Az eredmény remek lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites deszig hu reszere fooldoldal
Honlapkészítés deszig.hu Debrecen részére

Weboldal készítés deszig.hu Debrecen részére A küldetés Volt egy régi weboldala megrendelőnknek, de az már sajnos nem felelt meg az elvárásoknak, így megbíztak egy új...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest