Weboldal készítés kozmetikadebrecen.hu Debrecen részére

weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere kezdooldal

A küldetés

Szükség volt egy weboldalra, mivel a vállalkozásnak nem volt saját honlapja, a színvilágnak harmonizálnia kellett a vállalkozás nevével és tevékenységével, keresőoptimalizálhatóság is fontos szempont volt. Szerették volna megjeleníteni hol dolgoznak, mikor érhetőek el, illetve referenciaképekre is szükség volt, hogy bemutathassák szakértelmüket.

A megoldás

Ezt a honlapot is a Divi WordPress témával hoztuk létre. A keresőoptimalizálás már a domain név választásával elkezdődött, hogy minél jobb helyen legyen a nem fizetett találatok között. A mai kornak megfelelő dizájn lett kialakítva, mely harmonizál a szépségszalon nevével. Az eredmény magáért beszél, látogató remek képet kap a vállalkozásról, mindent megtudhat amire kíváncsi, árakat, nyitvatartást, és referenciaképeket is talál korábbi munkákról.

weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere arlista 1

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere honlap cel 1

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra optimalizált

Fontos szempont volt, hogy mobil eszközökön is jól jelenjen meg a weboldal, melyet sikeresen beállítottunk, a weboldal minden eleme mobilbarát lett.

Könnyen szerkeszthető

Rendkívül gyorsan, szinte maguktól megtanulták használni a WordPress rendszert, és a sablont is, ezért a weboldal használatát nem kellett betanítanunk.

Modern dizájn

A weboldalnak tükröznie kell a vállalkozás indentitását, és megjelenésében harmonizálni kell a céggel, így a dizájnt a cégre szabtuk.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 89% 89%
  • Konverzió 79% 79%

Az eredmény remek lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


honlapkeszites kerekesetterem hu debrecen reszere fooldal
Honlapkészítés kerekesetterem.hu Debrecen részére

Weboldal készítés kerekesetterem.hu részére A küldetés Új weboldal készítése volt a feladat, megbízónknak nem volt még korábban honlapja. Az ügyfelünk elsősorban ételek...


weboldal keszites martonbiotec com reszere kapcsolat kezdooldal
Weboldal készítés martonbiotec.com részére

Weboldal készítés martonbiotec.com Debrecen részére A küldetés A cél egy többnyelvű honlap kialakítása, amely minden földrészen megfelelő sebességgel töltődik be. A...


weboldal keszites jobbrajztanfolyam hu reszere galeria
Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu részére

Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu Debrecen részére A küldetés Fel kellett újítani a weboldalt, ugyanis a megjelenése és a kezelőfelülete elavult volt, a weboldal...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest