Weboldal készítés kozmetikadebrecen.hu Debrecen részére

weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere kezdooldal

A küldetés

Szükség volt egy weboldalra, mivel a vállalkozásnak nem volt saját honlapja, a színvilágnak harmonizálnia kellett a vállalkozás nevével és tevékenységével, keresőoptimalizálhatóság is fontos szempont volt. Szerették volna megjeleníteni hol dolgoznak, mikor érhetőek el, illetve referenciaképekre is szükség volt, hogy bemutathassák szakértelmüket.

A megoldás

Ezt a honlapot is a Divi WordPress témával hoztuk létre. A keresőoptimalizálás már a domain név választásával elkezdődött, hogy minél jobb helyen legyen a nem fizetett találatok között. A mai kornak megfelelő dizájn lett kialakítva, mely harmonizál a szépségszalon nevével. Az eredmény magáért beszél, látogató remek képet kap a vállalkozásról, mindent megtudhat amire kíváncsi, árakat, nyitvatartást, és referenciaképeket is talál korábbi munkákról.

weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere arlista 1

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites kozmetikadebrecen hu reszere honlap cel 1

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra optimalizált

Fontos szempont volt, hogy mobil eszközökön is jól jelenjen meg a weboldal, melyet sikeresen beállítottunk, a weboldal minden eleme mobilbarát lett.

Könnyen szerkeszthető

Rendkívül gyorsan, szinte maguktól megtanulták használni a WordPress rendszert, és a sablont is, ezért a weboldal használatát nem kellett betanítanunk.

Modern dizájn

A weboldalnak tükröznie kell a vállalkozás indentitását, és megjelenésében harmonizálni kell a céggel, így a dizájnt a cégre szabtuk.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 89% 89%
  • Konverzió 79% 79%

Az eredmény remek lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt, és az eredményt látva úgy érezzük megérte a belefektetett energiát.

Hasonló munkáink


honlapkeszites kerekesetterem hu debrecen reszere fooldal
Honlapkészítés kerekesetterem.hu Debrecen részére

Weboldal készítés kerekesetterem.hu részére A küldetés Új weboldal készítése volt a feladat, megbízónknak nem volt még korábban honlapja. Az ügyfelünk elsősorban ételek...


weboldal keszites jobbrajztanfolyam hu reszere galeria
Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu részére

Weboldal készítés jobbrajztanfolyam.hu Debrecen részére A küldetés Fel kellett újítani a weboldalt, ugyanis a megjelenése és a kezelőfelülete elavult volt, a weboldal...


weboldal keszites martonbiotec com reszere kapcsolat kezdooldal
Weboldal készítés martonbiotec.com részére

Weboldal készítés martonbiotec.com Debrecen részére A küldetés A cél egy többnyelvű honlap kialakítása, amely minden földrészen megfelelő sebességgel töltődik be. A...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest