Weboldal készítés deszig.hu Debrecen részére

weboldal keszites deszig hu reszere fooldoldal

A küldetés

Volt egy régi weboldala megrendelőnknek, de az már sajnos nem felelt meg az elvárásoknak, így megbíztak egy új készítésével. WordPress-t használtunk, amely kiválóan alkalmas egy céges weboldal elkészítésére. Egy egyedi galériát kértek a weblapra, illetve volt egy kérés, mi szerint Ők is módosíthassák majd az elkészült weboldal tartalmát, és képeket is tudjanak feltölteni.

A megoldás

Ezt a honlapot a Divi WordPress témával hoztuk létre. Az eredmény megfelel a mai kor elvárásainak, minden eszközön, így mobilon is jól jelennek meg a weblap elemei. A megjelenést úgy alakítottuk ki, hogy jól tükrözze a vállalat szolgáltatásait, illetve olyan színvilágot teremtettünk, ami a cég színeivel harmonizál. Megrendelőnknek nagyon tetszett a végeredmény, mely nagyon jó érzéssel töltött el minket, hiszen ez az egyik hajtóerőnk.

weboldal keszites deszig hu reszere kezdooldal

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites deszig hu reszere galeria

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

A megrendelőnk azt is kérte, hogy minden eszközökön jól jelenjen meg a weboldal, mely feladatnak eleget is tettünk, minden beállítást elvégeztüönk, ami lehetővé teszi, hogy a weboldal minden eszközön jól jelenjen meg.

Modern szerkesztőfelület

Ismerték a WordPress rendszert, és a témát is, ezért a weboldal használatát nem kellett betanítanunk.

Modern megjelenés

A korábbi weboldal már nem volt megfelelő megjelenésű, így egyik szempont volt a honlap elemeinek látványos megjelenése, javaslataink alapján megrendelőnk lefogadta a látványterveket.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 88% 88%
  • Konverzió 79% 79%

Az eredmény egy modern honlap lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt is, és az eredményt látva itt is úgy éreztük, hogy megérte a belefektetett időt, és munkát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites hungarotarg hu reszere termek
Weboldal készítés hungarotarg.hu Debrecen részére

Weboldal készítés hungarotarg.hu Debrecen részére A küldetés A cégnek volt már weboldala, de sajnos nem úgy működött, ahogy elképzelték, ezért úgy döntött a cég, hogy...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest