Weboldal készítés deszig.hu Debrecen részére

weboldal keszites deszig hu reszere fooldoldal

A küldetés

Volt egy régi weboldala megrendelőnknek, de az már sajnos nem felelt meg az elvárásoknak, így megbíztak egy új készítésével. WordPress-t használtunk, amely kiválóan alkalmas egy céges weboldal elkészítésére. Egy egyedi galériát kértek a weblapra, illetve volt egy kérés, mi szerint Ők is módosíthassák majd az elkészült weboldal tartalmát, és képeket is tudjanak feltölteni.

A megoldás

Ezt a honlapot a Divi WordPress témával hoztuk létre. Az eredmény megfelel a mai kor elvárásainak, minden eszközön, így mobilon is jól jelennek meg a weblap elemei. A megjelenést úgy alakítottuk ki, hogy jól tükrözze a vállalat szolgáltatásait, illetve olyan színvilágot teremtettünk, ami a cég színeivel harmonizál. Megrendelőnknek nagyon tetszett a végeredmény, mely nagyon jó érzéssel töltött el minket, hiszen ez az egyik hajtóerőnk.

weboldal keszites deszig hu reszere kezdooldal

Minden apró részlet fontos

Tükrözi a honlap célját

weboldal keszites deszig hu reszere galeria

%

Arculat szerkesztés

%

Dizájn

Átfutási idő (nap)

%

Bámulatos eredmény

Mobilbarát megjelenés növeli az eladásokat 50%-kal

Mobilra alkalmas

A megrendelőnk azt is kérte, hogy minden eszközökön jól jelenjen meg a weboldal, mely feladatnak eleget is tettünk, minden beállítást elvégeztüönk, ami lehetővé teszi, hogy a weboldal minden eszközön jól jelenjen meg.

Modern szerkesztőfelület

Ismerték a WordPress rendszert, és a témát is, ezért a weboldal használatát nem kellett betanítanunk.

Modern megjelenés

A korábbi weboldal már nem volt megfelelő megjelenésű, így egyik szempont volt a honlap elemeinek látványos megjelenése, javaslataink alapján megrendelőnk lefogadta a látványterveket.

weboldal keszites mobilbarat reszponziv
  • Mobil Megjelenítés 100% 100%
  • Weboldal Forgalom 88% 88%
  • Konverzió 79% 79%

Az eredmény egy modern honlap lett

Nemcsak a szakmai tudásunkat tettük bele a munkába, hanem mivel erről szól az életünk, így szívvel lélekkel készítettük el ezt a weboldalt is, és az eredményt látva itt is úgy éreztük, hogy megérte a belefektetett időt, és munkát.

Hasonló munkáink


weboldal keszites debalu hu reszere hezdooldal
Weboldal készítés debalu.hu Debrecen részére

Weboldal készítés debalu.hu Debrecen részére A küldetés Marketinges szakember által megálmodott weboldal készítésére kértek fel minket. A cél egy cég, melyről a...


Weboldal készítés Debrecen

Nem találta meg amit keresett? Árajánlatot szeretne kérni?
Weboldal készítés és honlapkészítés rövid határidővel is! Kérjen díjmentes ajánlatot most!

Pin It on Pinterest